BREAKING

Ένταση στο Δ.Σ Αχαρνώv

Μια από τις πιο οξυμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών πραγματοποιήθηκε,σήμερα, με αφορμή την αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, λόγω της διεξαγωγής των συμβουλίων τις μεσημεριανές ώρες. Σύσσωμη η αντιπολίτευση, με επιστολή της,εξέφρασε την αντίθεσή της στην αλλαγή της ώρας, από απόγευμα σε μεσημέρι, χαρακτηρίζοντάς την ως απαγορευτική για όσους εργάζονται.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Σωτήρη Ντούρου ο οποίος εξήγησε ότι, λόγω των περικοπών, πολλά δημοτικά συμβούλια πραγματοποιούνται το μεσημέρι, σημειώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει ωράριο, ούτε ξαπλώνει τα μεσημέρια αλλά εργάζεται όλη την ημέρα.

 "Τα λέτε αυτά γιατί δεν θέλετε να πείτε ότι τα δημοτικά συμβούλια γίνονται μεσημέρι για να μην υπάρχει συμμετοχή από τον κόσμο αλλά και για ν' απουσιάζουν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης", απάντησε ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Θάνος Τραβασάρος.

 Τα αίματα άναψαν και για τη διαδικασία καθώς η αντιπολίτευση ζητούσε να διαβαστούν τα ονόματα των συμβούλων, όπως συνηθίζεται σε κάθε συνεδρίαση, ενώ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Μπουζιάνης υποστήριζε ότι υπήρχε απαρτία και η διαδικασία είχε γίνει στην αρχή της συνεδρίασης.

Κατόπιν τούτου το Δημοτικό Συμβούλιο μετατέθηκε για τις 9 το πρωί του Σαββάτου, ενώ όπως όλα δείχνουν οι καλές μέρες για το Δ.Σ Αχαρνών πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Πηγή: www.doxthi.gr
 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες