BREAKING

Δύο νέα στελέχη για την παράταξη "Νέα Δύναμη"

Δύο νέα στελέχη, την Πλουσία Σταματελάτου και τον Κώστα Παππά παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Δύναμη", Παναγιώτης Γρηγοριάδης,την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για νέους ανθρώπους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο δήμο Αχαρνών, πιστεύουν στις προοπτικές του και δηλώνουν έτοιμοι να τα καταφέρουν.

Συγκεκριμένα, η κ. Σταματελάτου, γραμματέας της παράταξης "Νέα Δύναμη" ανέφερε ότι τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Δήμο Αχαρνών.




 "Εφαλτήριο για τη συμμετοχή μου στην παράταξη ήταν οι αρχές, οι αγώνες και το όνειρο του Παναγιώτη Γρηγοριάδη σχετικά με την εξέλιξη και την ανάδειξη αυτής της πόλης καθώς και η πίστη μου πως όλα αυτά είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν" σημείωσε εξηγώντας τους λόγους της συμμετοχής της στη "ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παππάς- Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της παράταξης «Νέα Δύναμη», τόνισε "ότι παρακολουθεί επί πολλά έτη τα δρώμενα του δήμου Αχαρνών κι ότι αυτό που τον παρακίνησε να κατέβει και να στηρίξει την παράταξη ήταν ο ίδιος ο Παναγιώτης, οι αγώνες του και η ειλικρινής προσφορά του επί 20 έτη στα κοινωνικά δρώμενα".

Ο κ.Παππάς δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ρωσία και συνδέεται με ισχυρούς διεθνείς επιχειρηματικούς οργανισμούς. "Όλες αυτές οι γνωριμίες και οι γνώσεις που απέκτησα θα τεθούν στη διάθεση της παράταξης, με την οποία θα αγωνιστούμε πειθαρχημένα όλοι μαζί για να κάνουμε την ιστορική αυτή πόλη και πάλι επίκεντρο της χώρας μας σε ανάπτυξη και σε επισκεψιμότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παίρνοντας τον λόγο ο επικεφαλής της "Νέας Δύναμης" Παναγιώτης Γρηγοριάδης ξεκαθάρισε ότι στο ψηφοδέλτιό του δεν θα επικρατεί το ποντιακό στοιχείο, σημειώνοντας ότι εντός των επόμενων 20 ημερών θα παρουσιάσει κι άλλα στελέχη της παράταξης του.

Πηγή: doxthi.gr
 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες