BREAKING

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αχαρνών γιόρτασε με λαμπρότητα την προστάτιδά του

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Σύλλογος Τριτέκνων του Δήμου Αχαρνών «η Ζεστή Αγκαλιά» πραγματοποίησε και φέτος τον επετειακό εορτασμό της Προστάτιδας του «Αγίας Σοφίας και των Θυγατέρων της», στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, σε άριστη συνεργασία με τον ιερέα πατήρ Αναστάσιο Σαργέντη.

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου όπου τελέστηκε εσπερινός ιερουργούντος Αρχιμανδρίτου και τη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ανήμερα της εορταστικής γιορτής τελέστηκε Θεία Λειτουργία χωροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπολέως κ.Αθηναγόρα.

Πλήθος πιστών παρευρέθηκαν στη θεία λειτουργία όπως επίσης και πλήθος παιδιών διασκέδασαν με τη δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση που πρόσφερε ο Σύλλογος και που φιλοξενήθηκε στο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Διονυσίου. Με το πέρας της θεατρικής παράστασης προσφέρθηκε κέρασμα σε μικρούς και μεγάλους προς τιμή της εορταστικής γιορτής του.

 Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν έως το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου με ζωντανή μουσική στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου.

 Εκ μέρους του Συλλόγου Τριτέκνων, η πρόεδρος κα Ναυροζίδου, ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές που πάντα στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου.

agia sofia 1agia sofia 2  

Πηγή: www.doxthi.gr
 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες