BREAKING

Στο επίκεντρο οι Αχαρνές με το 2ο Athens flying week

Πόλο έλξης των κατοίκων όλου του λεκανοπεδίου θα αποτελούν οι Αχαρνές από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου  καθώς στο χώρο του αεροδρομίου Τατοΐου διοργανώνεται το 2ο διεθνές αεροπορικό show με τίτλο Athens Flying Week.

Ο Δήμος Αχαρνών είναι ο βασικός συνδιοργανωτής του show στο οποίο παίρνουν μέρος μερικοί από τους καλύτερους πιλότους του κόσμου και οι πιο σύγχρονες αεροπορικές μηχανές. 




 Φέτος, έχουν δηλώσει συμμετοχή τα ακροβατικά σμήνη της Ολλανδικής Πολεμικής Αεροπορίας (F-16 Demo), της Πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας (“ORLIK” Aerobatic Team), το team της Red Bull (Alpha Jet), και διεθνούς φήμης πιλότοι όπως οι Francesco Fornabaio, Luca Bertossio, Jurgis Kairys. Επίσης, με επιδείξεις που θα κόψουν την ανάσα θα πετάξει το team των βετεράνων Blu Circe και η ομάδα των χειριστών με ειδικές ανάγκες WeFly! Team.

Από Ελληνικής πλευράς συμμετέχουν η Πολεμική Αεροπορία, η Αεροπορία Στρατού, το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα με τα εναέρια μέσα τους και τους κορυφαίους κυβερνήτες τους, οι οποίοι θα εκτελέσουν ασκήσεις ακριβείας, επιχειρησιακούς ελιγμούς, εικονικές διασώσεις κ.λ.π.

 Στο Τατόι, το τριήμερο των εκδηλώσεων θα υπάρχει ελεύθερο parking εντός του αεροδρομίου, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι:

Παρασκευή 27/09

5 Ευρώ Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών

3 Ευρώ για παιδιά 3-12 ετών

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 3 ετών

Σαββατοκύριακο 28-29/09

8 Ευρώ Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών

4 Ευρώ για παιδιά 3-12 ετών

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 3 ετών

Εκτός από το air show θα λειτουργεί εμπορική έκθεση, παιδικό πάρκο, πανελλήνιο συνέδριο Flightsimmers, πλήρες εστιατόριο, χώρος αναψυχής με dj & πολλά happenings.  

Το πλήρες πρόγραμμα προσέλευσης του κοινού στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοίου το τριήμερο των κεντρικών εκδηλώσεων (27-29 Σεπτεμβρίου 2013) είναι το εξής:

Παρασκευή 27/09:ώρα προσέλευσης του κοινού 16:00 και πέρας εκδήλωσης 18:30

Σαββατοκύριακο 28-29/09 ώρα προσέλευσης του κοινού 09:00 πέρας εκδήλωσης 18:30

Πηγή: www.doxthi.gr
 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες