BREAKING

Εντυπωσιακό θέαμα στο Athens flying week στο Τατόι

Το 2ο Athens Flying Week βρίσκεται, σε πλήρη, εξέλιξη. Από το απόγευμα ξεκίνησαν οι επιδείξεις για το κοινό στο αεροδρόμιο του Τατοϊου, ενώ η κορύφωση του σόου θα γίνει το Σαββατοκύριακο με 100 ελληνικά και διεθνή πληρώματα να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, κάνοντας παράτολμες φιγούρες, αψηφώντας τους νόμους της φύσης, παίζοντας κρυφτό με τα σύννεφα και κλείνοντας με επιδεικτικό τρόπο τους κινητήρες των αεροσκάφων τους.

Το φετινό Athens Flying Week όπως τονίστηκε και στη συνέντευξη τύπου θα είναι σε πολλά σημεία διαφορετικό από το πρώτο. Περισσότερα πληρώματα, καλύτερη οργάνωση, χώρος για τα παιδιά, ελεύθερος χώρος στάθμευσης. Επίσης, θα επιφυλλάσει εκπλήξεις για τους επισκέπτες και μετά βεβαιότητας θ' αποζημιώσει όσους το επισκεφτούν.

Επίσης, περιμένει πολύ περισσότερο κόσμο απ' ότι πέρυσι. Οι διοργανωτές αναμένουν 50 χιλιάδες άτομα, ενώ πέρυσι το παρακολούθησαν γύρω στις 20 χιλιάδες. Μεγάλη προσέλευση, γύρω στα 1000 άτομα αναμένεται κι από το εξωτερικό, κάτι που δικαιώνει τους διοργανωτές που πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο σόου θα συμβάλλει σημαντικά στον τουρισμό και ειδικά στον αεροπορικό τουρισμό.

Σημειώνεται ότι το 2ο Athens flying αποτελεί μια συνδιοργάνωση των Δήμων Αχαρνών και Παλαιού Φαλήρου και της P.C Podimatas Audiovisual S.A και ξεκίνησε με συνέδριο σχετικό με την αεροπορία, συνεχίστηκε με το δωρεάν pre-show στο Π.Φάληρο και ολοκληρώνεται με τις επιδείξεις στο αεροδρόμιο Τατοϊου.

Το Σαββατοκύριακο το σόου θα ξεκινά μετά τις 9 το πρωί και θα διαρκεί έως τις εξίμιση το απόγευμα ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν σε εκθέσεις, ν' άγοράσουν προϊόντα, να φάνε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και φυσικά να θαυμάσουν τους ριψοκίνδυνους πιλότους Παγκοσμίου φήμης που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Όπως επισήμανε και ο δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος η συγκεκριμένη διοργάνωση πρέπει να συνεχίσει να γίνεται, όχι μόνο γιατί αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός αλλά και γιατί συνεισφέρει σημαντικά στον τουρισμό αυτής της πολύπαθης πόλης, της Αθήνας. 

air show  3air show9air show  4
air show  5 
 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες