BREAKING

Έκοψε την πίτα της η Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, το οποίο ενέτειναν οι πολύβουες παρέες από κάθε ενορία, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Βαρυμπόμπης, η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας για τη Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Εξαιρετικός ως οικοδεσπότης ο Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν οι ιερείς που, με το έργο και την προσπάθειά τους, έχουν καταστήσει τη Μητρόπολη το κέντρο ενός σημαντικού και αξιόλογου κύκλου…


Την πλούσια δράση μιας Μητρόπολης, που απαριθμεί μόλις τρία έτη παρουσίας, ανέπτυξε στον σύντομο λόγο του ο παπα-Μανόλης, ευχαριστώντας εκ μέρους όλων – κλήρου και λαϊκών – τον Σεβασμιότατο για το ευρύ πνεύμα, τη θετική διάθεση και την υποστήριξη πρωτοβουλιών που πηγαίνουν τον εκκλησιαστικό χώρο ένα βήμα μπροστά.

Από την πλευρά τους, οι δήμαρχοι Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης, Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος, Ιλίου Νίκος Ζενέτος και Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης εξήραν την συνεργασία τους με τους ανθρώπους της Μητρόπολης και ιδιαίτερα με τον κ. Αθηναγόρα, για τον οποίο επεφύλασσαν θερμά λόγια.

Πηγή: www.doxthi.gr
 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες