BREAKING

Ανοιχτή Επιστολή προς Βουλευτές Ελληνικού Κοινοβουλίου για τη φορολογία των ανέργων

Γράφει ο Χ. Κωνσταντινίδης
Κύριες και Κύριοι Βουλευτές,


Φωνή βοώντος επικρατεί αυτή τη στιγμή από εσάς, τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού, ως προς... τη φορολόγηση των ανέργων. Την ίδια στιγμή οι λογιστές έντρομοι ειδοποιούν τους ανέργους πελάτες τους ότι η επόμενη χρονιά θα συνοδευτεί με υψηλότατες φορολογίες λόγω των τεκμηρίων (φόρος και 55% προκαταβολή για εισοδήματα που δεν υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή έχεις σπίτι και μένεις ή κάποιο αυτοκίνητο).
Ας είμαστε ειλικρινείς. Αυτά τα παράλογα ποσά που θα ζητηθούν από τους ανέργους δεν υπάρχουν. Αν «επιθυμία» σας είναι να καταστήσετε μαζί με τα χρέη «ληξιπρόθεσμους» και τους ίδιους τους ανθρώπους πρέπει να μας το πείτε. Αν άνεργος θα πρέπει σώνει και καλά να σημαίνει και άστεγος θα πρέπει να το ξέρουμε. Γιατί πραγματικά μόνο τότε δεν υπάρχουν τεκμήρια. Όταν δεν έχεις που να μείνεις και όταν έχει χαθεί για σένα ακόμα και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας. 

Σας έχω γράψει για το ίδιο θέμα και στο παρελθόν. Πέρσι όμως αποσύρθηκε η σχετική διάταξη που προέβλεπε φορολόγηση των ανέργων από το πρώτο ευρώ (βέβαια τα τεκμήρια ίσχυσαν απλά με το αφορολόγητο που υπήρχε κλπ τα ποσά φόρου υπήρξαν μικρότερα). Φέτος επανήλθε δριμύτατη και μάλιστα υπερψηφίστηκε με αποτέλεσμα από το πρώτο πλασματικό ευρώ να φορολογούνται οι άνεργοι «πραγματικά» και να τους ζητούνται να πληρώσουν ποσά «πραγματικά» ανήκουστα. 

Εγώ σας το έγραψα. Εσείς κάντε ό,τι θέλετε. Είναι θέμα ανθρωπιάς και λογικής. Τίποτε άλλο.

 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες