BREAKING

Διοργάνωση προγράμματος εκπαίδευσης ανέργων στην καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων στο Δ.Αχαρνών

Το ΚΕΚ ΑΙΑΣ ΑΕ διοργανώνει σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης 20 ανέργων που κατοικούν στο Δήμο Αχαρνών στην ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ– ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ, συνολικής διάρκειας 160 ωρών. 

Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει τους 20 ανέργους/ες για να συστήσουν κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) στην καλλιέργεια βιολογικών και κηπευτικών προϊόντων στο δήμο Αχαρνών.




Οι καταρτιζόμενοι θα συστήσουν ΚΟΙΝΣΕΠ για την καλλιέργεια και εμπορία βιολογικών και κηπευτικών αγροτικών προϊόντων (αστικό αγρόκτημα) σε έκταση που θα παραχωρηθεί από τον Δήμο Αχαρνών στα όρια του δήμου.

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι μια από τις δράσεις του τοπικού σχεδίου δράσης με τίτλο: ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, για τη δημιουργία ατομικών και κοινωνικών επιχειρήσεων από 80 άνεργους ευπαθών κοινωνικά ομάδων στο δήμο Αχαρνών.

Πληροφορίες: 2102406732, 2102486041-45

Tο σχέδιο ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της κατηγορίας παρέμβασης

1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού Ευπαθών Ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας

4: «Πλήρης Ενσωμάτωση του συνόλου του Ανθρώπινου δυναμικού σε μία κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013»

Πηγή: www.doxthi.gr
 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες