BREAKING

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ Αχαρνών για να επιστρέψουν τα ΑμεΑ στην εργασία τους.

Θετική έκβαση είχε, τελικά, το θέμα των εργαζομένων ΑμεΑ του Δήμου Αχαρνών που είχαν λήξει οι συμβάσεις τους καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την παραμονή στη θέση τους, εφόσον τους χρειάζεται, με την ίδια σχέση που εργάζονταν ως τώρα, σύμφωνα και με όσα προβλέπονται σε εδάφιο του άρθρου 56 που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 17 Σεπτεμβρίου (φύλλο 198).

Σημειώνεται ότι στο Δήμο Αχαρνών, πάνω από 22 άτομα που ανήκουν σ΄αυτή την κατηγορία, εργάζονται για χρόνια προσφέροντας τις υπηρεσίες τους είτε στα Νομικά Πρόσωπα, είτε στο Δήμο. Με την λήξη της εργασιακής τους σχέσης κινήθηκαν νομικά προκειμένου να προασπίσουν τα συμφέροντά τους, ενώ περίμεναν από το Δημοτικό Συμβούλιο να κάνει κάποια κίνηση που θα τους κάλυπτε εργασιακά. Αυτή έγινε με την έκδοση του ΦΕΚ που περιελάμβανε το σχετικό άρθρο και τώρα οι εργαζόμενοι ΑμεΑ έχουν επιστρέψει στην εργασία τους.

 Αξίζεινα σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα είχαν στο πλευρό τους την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων που είχε αναγνωρίσει το δίκαιο του αιτήματός τους, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο  Χρήστος Γκίκας, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Πηγή: www.doxthi.gr
 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες