BREAKING

Στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών

Σύσκεψη με τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο, την αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου και δημάρχvn πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στον τομέα ενίσχυσης των υπηρεσιών με προσωπικό όσο και με τις διαδικασίες των χρηματοδοτήσεων των δήμων. Επίσης δόθηκε έμφαση στα θέματα που αφορούν στην παραβατικότητα από συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμών.

Ο κ. Γρηγοράκος ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα της περιοχής ενώ ανακοινώθηκε η δημιουργία διϋπουργικής ομάδας εργασίας με τη συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη και των Δημάρχων για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής.

Σε δηλώσεις της η κα Δήμου χαρακτήρισε σημαντική την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών στη Δυτική Αττική, «μια περιοχή που, πέρα από την ανεργία και την οικονομική κρίση, μαστίζεται από περιβαλλοντικά και άλλα προβλήματα. Θέλω να ελπίζω πως σήμερα γίνεται η αρχή προκειμένου αυτά τα προβλήματα να μην είναι μόνο δικά μας, αλλά και της πολιτείας».

Πηγή: www.doxthi.gr
 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες