BREAKING

Όμορφες μουσικές στιγμές από "Το Καφενεδάκι" των Αχαρνών

Όταν υπό τους ήχους της μουσκής οι παρέες ενώνονται και το τραγούδι απλώνεται από το ένα τραπέζι στο άλλο και βγαίνει σαν μια φωνή.

Όταν το ψιλόβροχο δεν εμποδίζει τα χαμόγελα ν' ανθίζουν και τα τραπέζια να γεμίζουν με φωνές, κρασί και απολαυστικούς μεζέδες.

 Τότε μιλάμε για το γνωστό στέκι των Αχαρνών "Το Καφενεδάκι", το οποίο την περασμένη Παρασκευή φιλοξένησε τον Τάκη Μπινιάρη και την Νανά Γεωργιάδη, σε μια μουσική βραδιά που ξεχείλιζε κέφι, χαμόγελα και αναπολήσεις.

Οι δύο γνωστοί ερμηνευτές δεν κάμφθηκαν από τη βροχή και ταξίδεψαν τον κόσμο σ΄ένα μουσικό οδοιπορικό με γνωστά Ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Απαράμιλλη και η εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη Αναστάσιου Γεωργατζόγλου, ο οποίος φρόντισε να είναι άμεσο και άψογο το σέρβις στα τραπέζια για να μη φύγει κανείς παραπονεμένος.

Ομολογουμένως ήταν μια βραδιά από εκείνες που μένουν χαραγμένες στο μυαλό για τη μελωδία, την απλότητα και τη γλυκύτητα που κουβαλάνε. Μια από εκείνες τις βραδιές που το "Καφενεδάκι" συνηθίζει να στήνει για όλους όσοι αγαπούν το καλό ελληνικό τραγούδι.

kafenedaki 13kafenedaki 4kafenedaki 2
kafenedaki 3kafenedaki 5kafenedaki 11
kafenedaki 8kafenedaki 6kafenedaki 7
 Πηγή: www.doxthi.gr
 
Copyright © 2013 Acharnes News
Design by FBTemplates | BTT
  • Greek Catalog.net όλοι οι επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα μπες και δες